Adée

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/d/d/6/sweetside.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382

kopia3DSC_5388

Adée är Ida Olsson från Öland. Under våren har hon ingått ett samarbete med Nordiskt Forum Malmö 2014 – New Action on Women’s Rights som samlar tusentals personer för att göra upp om nya strategier för att nå längre med jämställdhetshetsfrågorna. Adée har gjort Nordiskt Forums anthem låt “Woman” som släpptes 20 maj. Samarbetet har trätt i kraft tack vare kollektivet Femtastics grundare Vanessa Marko.

”Woman” är en hyllning till kvinnan, skriven direkt från hjärtat och tar upp det svåra ämnet om kvinnomisshandel och våld mot kvinnor i hemmet. Den har samtidigt en otroligt positiv vibe som för tankarna till ett oldschool Motownsound som blandas med Adées välskrivna rap.

Adée släpper 29e maj nya EPn “Honesty” som är producerad av David Ekströmer, Epn är döpt till just Honesty för att enligt Adée själv så har hon aldrig tidigare varit lika ärlig i sitt uttryck som nu.

[column grid=”2″ span=”1″]

[/column]

[column grid=”2″ span=”1″]

[/column]

[column grid=”2″ span=”1″]

[/column]