Om Sweetside

Sweetside Productions är ett produktionsbolag baserat i Stockholm.

Jag som driver Sweetside Productions heter Fredrik Nordin och och är utbildad ljudtekniker och musikproducent. Jag har en bred erfarenhet och har jobbat inom flera olika genres. Jag arbetar alltid med bandets/artistens intresse i fokus och ser ett projekt som avslutat först när alla är 100% nöjda.

Mina produktioner har spelats på radio både i Sverige och utomlands och jag har även fått äran att producera musik till långfilmen I think I do (2013).

Under Portfolio kan du ta del av de projekt som jag har varit involverad i.

Om konceptet

Behöver du hjälp med att utveckla dina idéer? Eller vill du få hjälp med att prducera, spela in och mixa din låtar? Tveka då inte att höra av dig!

Jag jobbar gärna med er genom hela processen från idé till en färdig produkt, men givetvis kan jag också hjälpa er  med arrangering, inspelning eller mixning. Varje idé och låt är unik och behöver sin egen metod för utvecklas.

Så har du fastnat med ditt låtskrivande eller känner du att det är dags att kliva ut från demoträsket och göra en professionell inspelning? Sweetside Productions hjälper dig!

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/d/d/6/sweetside.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2443 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/d/6/sweetside.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-table-field/acf-table-v5.php on line 385 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/d/6/sweetside.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-table-field/acf-table-v5.php on line 385